Saltar a continguts

Associació de dones solidàries "Dona Pas"

Navegació

Menú principal

Vincles

Cercador

Imatge de complement

Vincles

El Casal Pere III va establir un acord de col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de Lleida, per promoure el programa Voluntariat per la llengua.

Dóna pas organitza actualment el projecte Vincles amb la col·laboració del Casal Pere III.

Imatge de complement Ampliar imatge

La integració lingüística de les persones que viuen a Catalunya és una tasca de tota la societat civil. El teixit de les entitats d’una població és un espai privilegiat de comunicació i relacions socials.
La nostra intenció és afavorir l’aprenentatge i les converses en català, en un ambient distès, posar en contacte la població autòctona i la població immigrant per a que afavoreixi la motivació i l’interès per l’aprenentatge de la llengua catalana, el coneixement de la cultura catalana i el coneixement de les cultures que coeixisteixen amb l’autòctona, i així millorar la convivència. Els diferents tallers d'intercanvi que formen part del projecte Vincles serveixen per crear un espai on desconectar de la dura realitat i compartir una bona estona d'aprenentatge mutu.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
Tallers d’intercanvi i grups de conversa

Aquests tallers estan integrats per persones o entitats de qualsevol cultura, llengua o procedència, per promoure l’aprenentatge de la cultura i llengua catalana. A través dels diferents tallers que s'ofereixen als participants, com per exemple, música, balls tradicionals, cuina tradicional, llengües, artesania, es fomenta l'intercanvi de coneixements, l'ús de la llengua català com a llengua vehicular i el vincle entre persones de diferents cultures.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
Sortides lúdiques

També volem organitzar sortides lúdiques per Balaguer i per diferents indrets del territori català, per afavorir el conexement de les festes destacades, llocs d’interès cultural... i practicar així, l’idioma català.

 

Imatge de complement Ampliar imatge
Participa!

Per participar en el projecte Vincles no es demana molta implicació, tan sols estar interessats a aprendre i a intercanviar coneixements i experiències, és indiferent la teva procedència o cultura, la participació és oberta per a qualsevol persona o entitat.
Els grups de conversa i els tallers d’intercanvi es realitzen els dissabtes per la tarda a Lapallavacara, a les 19 h., un cop al mes.
Les sortides lúdiques s’organitzen cada sis mesos, per raons econòmiques, de disponibilitat dels participants i de disponibilitat de l’organització.
Es pot assistir quan es vulgui, els dies de trobada apareixen a l’agenda semestral del Projecte Vincles.

No t’ho perdis!

Necessitem gent per fer possible aquest intercanvi tant ric

Veure galeria
Agenda d’activitats

22 de febrer de 2014, 19 h, a Lapallavacara

Coneguem-nos a través de la biodansa

22 de març de 2014, 19 h, a Lapallavacara

Jocs d’arreu del món

12 d’abril de 2014, 19 h, a Lapallavacara

Decora’t una samarreta per a aquest estiu

10 de maig de 2014, a partir de les 16 h, a la plaça Mercadal

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

28 de juny de 2014, a les 19 h, a Lapallavacara

Taller de djembés